google certified
www.gezondleven.nl-web.net
Zoeken


homeVorige pagina


Restaurants

Door ons aanbevolen:

Wilt u ook uw website gratis op onze site, mail ons dan.Het is zeker de moeite waard.
Onze site wordt meer dan 2000 x per maand bezocht. Het is wel belangrijk dat er tenminste veganistisch gegeten kan worden.
Restaurants

Arabesque

De Waaghals

Golden Temple

I love sla

Instock

Joyce foodcorner

La Place

Maoz vegetarian

Motimahal

Restaurant de Bolhoed

Strandpaviljoen Aloha

The avocado show
Vegan-Restaurants

Eetkamer

Gare du Nord

HappyCow

Spirit Amsterdam

Vegan-restauarant

Ook restaurants in het buitenland worden geplaatst. Dus als u goede ervaringen heeft in het buitenland en heeft u een vegan restaurant, mail ons deze dan.
Wist je dat...

Simpele tips voor minder plastic onderweg!

Wegwerp plastic is verboden!
Je gezondheid wordt niet alleen bepaald door welke koffie, thee of soep je neemt. Ook waaruit je je thee en soep drinkt heeft invloed. Want drink je het uit een wegwerpbeker? Dan komt er iets plastic terecht in je lichaam. En zodra je de beker weggooit, zullen ooit je (klein)kinderen iets van de afbraakresten in hun lichaam krijgen. Gebruik daarom deze zomer om je reis en picknicks wegwerp-plasticvrij te maken. Dat eet en drinkt een stuk beter! - Het plastic rietje is misschien wel hét symbool van ‘dom’ plasticgebruik. Bijna iedereen kan zijn glas water of sap drinken zonder het gebruik van een rietje. Toch worden rietjes massaal gemaakt, verkocht en na een keer gebruiken weggegooid. In het milieu duurt het honderden jaren voordat dat ene plastic rietje is afgebroken. Die geinige en vrolijke rietjes zijn dus nog eeuwenlang onderdeel van die bedreigende en groeiende laag plastic in de oceanen, rivieren en meren op onze planeet. ....
Lees verder op wistje dat.